Na warsztatach kulinarnych pod okiem kucharskich mistrzów oraz influencerów wspólnie przygotujemy dania godne królewskiego stołu.

Na pierwszych warsztatach zrobimy danie główne, czyli karmelizowane borowiki z tymiankiem, podane na kremowym purée z palonym masłem i prażonymi orzechami laskowymi. Podczas drugiego spotkania przyrządzimy pyszny deser, tj. finansjerki na palonym maśle.

Zapewniamy wszystkie niezbędne materiały. Warsztaty odbywają się w ramach akcji "Darmowy listopad".


Piotr Bruś-Klepacki - kucharz, podróżnik, miłośnik dobrego jedzenia. Doświadczenie zdobywał w najlepszych restauracjach w Polsce i za granicą. Ceniony za wyczucie smaku, kreatywność i wiedzę na temat kuchni etnicznych z różnych zakątków świata. Od 12 lat dzieli się swoją pasją podczas warsztatów kulinarnych, pokazów i imprez gastronomicznych. 

Weronika Młyńczyk - dietetyczka, influencerka, autorka książki kucharskiej. Łączy pasję do gotowania z wiedzą o żywieniu, udowadniając, że jedzenie może być zarówno smaczne, jak i odżywcze.